Huetingstraat 17, 2223 BM Katwijk 071-4029106 directie@willemvanveen.nl
Bidden is spreken,
spreken met God,
Die je niet overlaat aan je lot.
 
Bidden is spreken,
Zeggen aan hem,
Hoe erg verdrietig of blij je bent.

 
Op de Willem van Veenschool is een gebedskring van een aantal moeders actief. Het bovenstaande liedje leren onze kinderen op de kleuterschool.  Dit liedje verwoordt mooi wat we doen op de gebedskring. We komen een moment bij elkaar om alle mooie en moeilijke dingen die ons rondom de school bezighouden, voor God neer te leggen.
 
We bidden voor de school, de leerkrachten, studiedagen, schoolreisjes, kamp,  voor kinderen en ouders die ziek zijn, voor verdriet in gezinnen, voor  kinderen die het moeilijk hebben op school.  We danken bijvoorbeeld voor geboortes, vieringen, schoolactiviteiten en het christelijke onderwijs. Eigenlijk alles wat met school te maken heeft.
We beginnen 's morgens rond 08.30 uur bij iemand thuis in de buurt van school. We lezen uit de bijbel, luisteren naar een lied, nemen de gebedspunten door en bidden met elkaar. We trekken er meestal een uurtje voor uit.
Als je interesse hebt om een keer bij de gebedskring aanwezig te zijn, dan ben je van harte welkom. We komen om de woensdag bij elkaar. Als je hardop bidden lastig vindt, kan je ook in stilte meebidden. Ook gebedspunten zijn van harte welkom. Geef ze gerust door.
Neem gerust contact op met  1 van ons op als je wilt komen kijken of vragen hebt. Boven van links naar rechts: Williene, Marlies, Gerrie, Inge, Marijke
Onder van links naar rechts: Natascha, Sheila, Angelique

Contactpersoon:
Gerrie Haasnoot
06-83350311
gerriehaasnoot@hotmail.com

Data gebedskring; 18 mei, 1 juni, 15 juni en 29 juni